Υπηρεσίες Ασφαλείας

Συστήματα Ασφαλείας

Συστήματα συναγερμών που τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και έχουν πιστοποίηση ISO 9001. 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων και άμεση επέμβαση, για έλεγχο του χώρου σας, όταν κριθεί απαραίτητο.

Συστήματα Πυρανίχνευσης – Πυρόσβεσης

Τα συστήματα πυρανίχνευσης προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Οι ανιχνευτές καπνού στέλνουν σήμα συναγερμού στην κεντρική μονάδα της πυρανίχνευσης, που στέλνει, εν συνεχεία, στον κεντρικό σταθμό σήμα πυρκαγιάς. Τα συστήματα πυρόσβεσης μάς δίνουν τη δυνατότητα να σβήσουμε τη φωτιά κατά τη γέννησή της.


Kλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης – CCTV (Closed Circuit Television) – Μετάδοση Εικόνας

Έλεγχος εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με: Κάμερες & φακούς όλων των τύπων, Μοnitor, Μετάδοση εικόνας, Video, Switcher Quad κ.ά. Αξιόπιστα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης, από κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους. Εγκατάσταση χωρίς προβλήματα. Με αρωγό τη σύγχρονη τεχνολογία, μπορούμε να σας προσφέρουμε από την πιο εύκολη έως την πιο δύσκολη εφαρμογή, ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Συστήματα Θυροτηλεόρασης

Πρωτοπόρα συστήματα και ειδικά εξαρτήματα, για επικοινωνία ήχου και εικόνας.
Συστήματα θυροτηλεόρασης μοντέρνας κατασκευαστικής τεχνολογίας.


Υπηρεσίες Φύλαξης

Η εταιρεία COSMOS FIRE & SECURITY έχει δικό της τμήμα φύλαξης, το οποίο απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φύλαξης, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Περιμετρική Προστασία

Προστασία του χώρου σας μέσω εξελιγμένης τεχνολογίας ασφαλείας. Εξωτερικοί ανιχνευτές και αισθητήρια συναγερμού, για οποιονδήποτε χώρο, ακόμα και για την πλέον δύσκολη εφαρμογή. Ευκολία στην τοποθέτηση και αξιόπιστα αποτελέσματα.


Στατικές Φυλάξεις

Πλήρης κάλυψη φυλασσόμενου χώρου, έλεγχος της κίνησης σε αυτόν, έλεγχος εισόδου και εξόδου. Φύλαξη καταστημάτων για αποφυγή κλοπών και υπηρεσίες κάλυψης εκδηλώσεων.

PATROL (Περιπολίες)

Περιπολικά οχήματα με ειδικά εκπαιδευμένα πληρώματα διασφαλίζουν τον έλεγχο του χώρου και της περιουσίας σας. Πρόληψη κλοπής και οποιουδήποτε άλλου συμβάντος που θα προκαλούσε απώλεια ή φθορά. Οι περιπολίες / PATROL μπορεί επίσης να γίνονται για πρόληψη πυρκαγιάς, αλλά και προστασία ζωής (ασφάλεια υψηλών προσώπων).


Access Control

Σύστημα ελέγχου εισόδου – εξόδου, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, με καταγραφή όλων των συμβάντων. Δυνατότητα ελέγχου μίας έως τριάντα δύο πορτών.

Αντικλεπτικά εμπορευμάτων

Κατάλληλα για καταστήματα ενδυμάτων, παιχνιδιών, καλλυντικών, βιβλιοπωλείων, Super Market κ.ά.